Zloděj na kole okradl ženu s kočárkem, strhl jí kabelku přímo z ramene
Ilustrační foto
Teplice

Zabrušany - Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v katastru obce Zabrušany okradl mladou ženu, která šla na procházku s kočárkem. Sebral jí kabelku.

Zloděj jel na kole ve směru od Nové Vsi na Straky. Když míjel ženu s kočárkem, strhl jí z ramene kabelku a z místa činu ujel. „Poškozená přišla o doklady, platební kartu, peníze, klíče a speciální dioptrické brýle, které měla v kabelce,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policisté po pachateli pátrají. Pokud ho chytí, bude obviněn z trestných činů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za jejichž spáchání hrozí až dva roky vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru