Foto: Policie ČR
Teplice

Teplice – V Teplicích došlo v neděli 31. března k násilnému trestnému činu, po kterém zemřela žena. Ta byla bez známek života nalezena v Alejní ulici, měla být ubodána. Obviněnému muži hrozí až výjimečný trest. Soud ho poslal do vazby.

„Krajští kriminalisté se zabývají násilným trestným činem, po kterém zemřela žena. Zadrželi jsme možného podezřelého a nařídili jsme soudní pitvu. Více informací uvolníme, jakmile to bude možné," uvedla v neděli odpoledne Policie ČR (psali jsme ZDE).

U Okresního soudu v Teplicích se dnes konalo vazební zasedání. "Na obviněného muže byla uvalena vazba a byl eskortován do vazební věznice," uvedla v úterý odpoledne Policie ČR na sociální síti X.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru