Kaple sv. Wolfganga pod Komáří vížkou. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Krupka – Pokud se o nadcházejících svátcích chystáte na výlet na Komáří vížku, měli byste vědět, že oblíbený cíl výletníků, kaple sv. Wolfganga, je letos uzavřená. Důvodem jsou opravy střechy, omítek a opěrné zídky. Obměny se postupně dočká i venkovní infotabule a výzdoba interiéru kaple. Rekonstrukce by měla být dokončená na podzim letošního roku a už nyní je v jednání znovuobnovení tradičního setkání přátel z obou stran hranice, Den sousedství.

Kaple je sice uzavřená, jako jsou uzavřené ze stejných důvodů krupské kostely. Město Krupka ale zpřístupní ve dnech státních svátků jiné turisticky zajímavé cíle. Ve středu 1. a 8. května tak mohou zájemci například navštívit Hasičské muzeum v Husitské ulici č.p. 93, které bude otevřené od 9.30 do 17 hodin. Další možností bude návštěva Infocentra Hornické krajiny Krupka v Husitské ulici č.p. 722, a to v době od 9-17 hodin. Připravené pro návštěvníky bude o svátcích také Turistické infocentrum v areálu krupské radnice, a to v době od 9-12 a 13-17 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru