U objektu, kde je prodejna chlazené drůbeže, bude docházet od poloviny dubna k etapovým omezením průjezdu dopravy směrem na Ústí nad Labem. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – O plánované rekonstrukci železničního mostu v ulici Spojenecká už se napsalo hodně. Důvodem je úplná uzavírka pro dopravu, ale i pro chodce kvůli opravám železničního mostu. Výrazné omezení dopravy na této komunikaci přitom potrvá nejspíš do konce října tohoto roku. Zahájení prací je naplánované už na pondělí 8. dubna. Objízdná trasa povede ulicemi Na hrázi, Hrázní, Masarykova třída, Okružní, Riegrova a Nákladní.

Už poněkolikáté dojde rovněž k úplné uzavírce ulice Hřbitovní, kde bude prováděná výměna přejezdových dílců na železničním přejezdu. Uzavírka potrvá jeden den, konkrétně v pondělí 15. dubna, od 8-12 hodin. Objížďka povede ulicí Jateční, Na Hrázi, Dubská, komunikace I/8 a Hřbitovní. V opačném směru pak ze Hřbitovní na I/8 a do Jateční.

Největší ranou pro řidiče bude omezení v centru města, na Masarykově třídě v Trnovanech. Od 15. dubna tu bude prováděná u objektu 315/148 rekonstrukce kanalizace. Firma použije technologii, při které je nutné otevřít revizní šachty a v důsledku toho bude docházet k uzavírání silničního proudu ve směru na Ústí nad Labem. Práce jsou naplánované cca do poloviny srpna.

Řidiči budou mít v tomto případě k dispozici v různých časových rozmezích tři objízdné trasy. V termínu od 15. dubna do 20. května projedou vozidla do 3,5 tun ulicí U Červeného kostela a Riegrovou na okružní křižovatku. Vozidla nad 3,5 tuny pojedou od Ústí nad Labem, ulicí Přítkovskou, Jana Koziny a Stanovou do ulice Riegrova.

V termínu od 20. května do 5. srpna povede objízdná trasa pro veškerá vozidla od Ústí nad Labem ulicí Přítkovskou, Jana Koziny, Stanovou a do ulice Riegrova. V termínu od 7. července do 12. srpna pak ve směru od centra na Ústí nad Labem ulicí Modlanskou, Gagarinova a do Masarykovy ulice.

Uvedená dopravní omezení se dotknou i městské hromadné dopravy. Podrobnosti naleznou zájemci na těchto odkazech: https://www.mdteplice.cz/cestovani-mhd/vyluky-zmeny-v-doprave a https://www.kr-ustecky.cz/aktualni-docasne-zmeny/ds-98822/p1=206497 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru