Vizualizace nové odpočinkové zóny. Foto: archiv města 
Teplice

Krupka – Vedení krupské radnice nabídlo občanům, aby se spolupodíleli na názvu nově vznikající odpočinkové zóny na místě bývalé plovárny. Revitalizace dlouho nevyužívaného areálu koupaliště se promění na zónu s přírodním jezírkem. Práce jsou v plném proudu a lokalita bude předána k užívání začátkem léta. Ankety, kterou vedení města vyhlásilo, se mohou zájemci zúčastnit do konce dubna.

Roky zanedbané plochy areálu bývalého koupaliště nechalo město revitalizovat. Odpočinkový park s přírodním jezírkem poskytne dřevěné molo, zóny s lavičkami, ohništěm, workoutovým a dětským hřištěm, které propojí nové mlatové cesty. Náklady na revitalizaci bývalé krupské plovárny se pohybují kolem 40 miliónů korun. Velkou část Krupští financují prostřednictvím dotace.

Své nápady na pojmenování nové odpočinkové zóny mohou zájemci posílat do 30. dubna formou vyplnění ankety na stránkách města nebo zde:  https://www.munipolis.cz/app/anketa/anketa-nazev-plovarny

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru