V Bílině se kvůli modernizaci na několik týdnů uzavírá Lidl. Víme, jak bude vypadat nová prodejna
Zdroj: Lidl
Teplice

Bílina – Prodejna Lidl v Bílině projde modernizací. Během několika týdnů získá moderní interiér s prvky prodejen nové generace.

Prodejna bude kvůli přestavbě uzavřena od 7. října do 26. listopadu. Zákazníci by se poté měli vrátit do vzdušnějšího obchodu s větší prodejní plochou. Mohou se těšit například na moderní prosklené zádveří, 3D grafické nápisy na stěnách pro lepší orientaci na prodejní ploše, novou pekárnu, dřevěné prvky sjednocené v dekoru světlého dubu nebo nový systém pro prezentaci spotřebního zboží.

V prodejně budou nově také instalovány pokladny s velkým odkládacím prostorem a ergonomickým pracovním místem pro zaměstnance. Celý interiér pak sjednotí šedá barva, jež celé prostředí zklidní a umožní tak lépe vyniknout vystavenému zboží a orientačnímu systému v prodejně.

Modernizace se v nejbližších měsících dočkají zákazníci několika desítek prodejen Lidl po celé České republice.

0610lidlnovyvstup

0610lidl6

0610lidl3

0610lidl1

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru