Lupič z Lázeňského náměstí je ve vazbě! Hledá se svědek přepadení
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Před několika dny policisté žádali veřejnost o pomoc při pátrání po pachateli, který v Teplicích přepadl seniorku. Nyní oznámili, že podezřelý muž je již ve vazbě. Dál ale žádají lidi o pomoc při objasňování zločinu.

V neděli 10. května 2020 kolem 13:40 hodin přistoupil na Lázeňském náměstí zezadu k poškozené a pod pohrůžkou použití nože po ní požadoval vydání peněženky. Žena, která uviděla po ulici Rooseveltova přijíždět autobus, začala volat o pomoc a lupič se dal s prázdnou na útěk. V té chvíli místem procházel neznámý svědek, který ženě nabídl pomoc.

"Policisté na základě provedeného prověřování ustanovili totožnost podezřelého 29letého muže, který byl v uplynulých dnech obviněn ze zvlášť závažného zločinu loupeže, trestně stíhán je vazebně," sdělil Daniel Vítek, mluvčí Policie ČR.

Kvůli rozporům ve výpovědích zúčastněných osob kriminalisté nutně potřebují ustanovit totožnost muže, který byl svědkem přepadení a ženě pomohl a svou výpovědí by mohl přispět k řádnému objasnění průběhu loupeže a usvědčení pachatele.

"Opakovaně proto žádáme tohoto svědka, aby kontaktoval kriminalisty buď osobně v Teplicích, ul. Masarykova 1363, nebo zavolal na linku 158," vzkázal mluvčí policistů.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru