Tragický víkend na Teplicku: V Háji zemřel při nehodě řidič
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko, Ústecký kraj - Během víkendu, od pátku do neděle, vyjížděli dopravní policisté v Ústeckém kraji k řešení 78 dopravních nehod a havárií. V pátek došlo k 25 nehodám, v sobotu k 24 a v neděli k 29 nehodám. Jeden člověk byl v sobotu usmrcen na Teplicku. Těžce zraněni byli 2 lidé a lehké zranění utrpělo 14 osob. Hmotná škoda byla vyčíslena na 3 370 000 korun.

K tragické havárii došlo v sobotu ráno v obci Háj u Duchcova. Mladý řidič z Teplic zde ve svém vozidle narazil do stromu. Náraz byl tak devastující, že se automobil částečně obtočil kolem kmene. Muži nebylo pomoci.

Nejčastější příčinou dopravních nehod byl nesprávný způsob jízdy, a to ve 31 případě. V 11 případech byla příčinou nepřiměřená rychlost a v 10 případech nedání přednosti v jízdě. Nesprávné předjíždění nebylo příčinou ani jedné nehody. Pod vlivem alkoholu bylo 7 účastníků dopravních nehod.

Nejvíce havárií se stalo na Lounsku a Ústecku - 14, nejméně na Děčínsku - 7 a na dálničním oddělení - 2.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru