Dědovi vykrádal chatku vlastní vnuk. Nepohrdl ani prázdnými lahvemi od piva
Ilustrační foto. Zdroj: archiv Policie ČR
Teplice

Bystřany – Povedeného vnuka má majitel zahradní chatky v Bystřanech. Vykrádat mu jeho chatičku chodil vlastní vnuk.

V polovině července se muž obrátil na policii s tím, že se mu někdo vloupal do chatky, ve které přespal, vypil pivo a snědl brambůrky a odnesl si lahev vína, model helikoptéry, pantofle a dalekohled. O deset dnů později se mu do chatky opět někdo vloupal a přespal v ní, následně odcizil přepravku s prázdnými lahvemi od piva.

Okradený muž vyjádřil hned z počátku domněnku, že by s krádežemi mohl mít něco společného jeho 20letý vnuk, protože chatku i její okolí dobře zná. „Jeho podezření se potvrdilo poté, co si policisté mladého muže předvolali k výslechu. Přiznal se, že se do dědovy chatky skutečně vloupal a ukradl i zmíněné věci, které rozprodal, případně zahodil,“ řekl k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Mladý muž byl obviněn z trestného činu krádeže, a pokud případ skončí u soudu, hrozí mu v krajním případě až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru