Dva různí zloději vykradli v Dubí během tří dnů stejnou firmu, vzali věci za více než 200 tisíc
Ilustrační foto
Teplice

Dubí - Hned dvakrát po sobě došlo k vykradení firmy, která sídlí v Dubí. Zloději způsobili škodu přes 230 tisíc korun.

Koncem minulého týdne vnikl do areálu firmy 58letý pachatel, který z pozemku odcizil elektronářadí, elektropřístroje a kabely od elektropřístrojů v celkové hodnotě přes sto dvanáct tisíc korun. V minulosti 23krát odsouzený recidivista byl obviněn z přečinu krádeže, za který mu hrozí až pětileté vězení.

Stejný trest hrozí i 50letému muži, který se do stejného areálu dostal o tři dny později dírou v plotě. Z nezajištěného skladu pak odcizil různé autodíly v hodnotě přes 120 tisíc korun. „U výslechu tvrdil, že věci považoval za šrot a myslel si, že mají jen výkupní cenu železa,“ uvedl ke krádeži policejní mluvčí Daniel Vítek.

Také tento zloděj má notné zkušenosti s pácháním trestné činnosti, v minulosti už byl 19krát odsouzen. Padesátiletý muž byl obviněn z přečinu krádeže a bude čekat na soud.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru