Chlumec – Vedení ústeckého dopravního podniku se rozhodlo vrátit do Chlumce cyklobusy. Reaguje tak na požadavek města. Milovníci jízdních kol budou moci využívat linek číslo 20 a 21, od 1. května.

Ilustrační foto: DPMUL/Petr Šašek


Mluvčí dopravního podniku Veronika Bartoschová uvedla, že cyklobus je schopen pojmout až čtyřicet jízdních kol. „Dospělí a osoby nad 15 let zaplatí za jednu jízdu čtyřicet korun, za zpětnou jízdenku šedesát korun. Děti od šesti do patnácti let se svezou jedním směrem za dvacet korun a oběma za třicet. Zvýhodněné jízdné 1+1 přijde na padesát a pětasedmdesát korun," dodala mluvčí dopravního podniku.

Linka číslo 20 pojede z Ústí nad Labem, přes Chlumec, Zadní Telnici, Adolfov, Krásný Les a Varvažov zpět do Chlumce a Ústí nad Labem.

Linka číslo 21 pak z Ústí nad Labem, přes Chlumec, Nakléřov, Petrovice rozcestí Krásný Les a Tisou zpět do Ústí nad Labem.

Obě tyto linky odjíždějí ze zastávky Divadlo umístěné v podloubí Krajského ředitelství Policie ČR, linka číslo 20 vždy v 9:00 a 13:00, linka číslo 21 v 11:00 a 15:00.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru