Třešňovka pod Hotelem Panorama. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – Statutární město Teplice uzavře smlouvu s Ústeckým krajem. Konkrétně smlouvu o budoucí kupní smlouvě s právem provést stavbu. Předmětem smlouvy je část pozemku 1989/1, který se nachází pod Hotelem Panorama. Místními je tato lokalita označovaná jako Třešňovka.

Ústecký kraj zde plánuje stavbu nového planetária. Tepličtí zastupitelé záměru požehnali. Výstavba bude podléhat tradičnímu postupu. Ústecký kraj po podpisu smlouvy s městem Teplice vyhlásí veřejnou soutěž na vytvoření projektu a na prováděcí firmu. Podle informací, které zazněly na pondělním zasedání zastupitelstva, doplní stavbu planetária také plochy pro volnočasové aktivity. Vzniknout by zde měla i komunikace, která nové planetárium propojí s nedalekou hvězdárnou.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru