Řidička se chovala podezřele, její jízda skončila na policejní stanici
ilustrační foto
Teplice

Krupka - V Krupce v nočních hodinách kontrolovala hlídka policie vozidlo, které řídila 35letá místní žena. Jelikož chování řidičky bylo podezřelé, provedli policisté orientační zkoušku na přítomnost drog v těle. Tato zkouška prokázala, že řidička užila před jízdou marihuanu, která obsahuje zakázanou látku THC.

"Jízda byla řidičce zakázána a byla převezena na lékařské vyšetření a odběr krve. Následný rozbor potvrdil přítomnost THC v krvi. Ženě bylo na policejní stanici sděleno podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, za který jí hrozí v případě odsouzení zákaz řízení, peněžitý trest nebo pobyt za mřížemi až na 1 rok," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru