Další vězeň na útěku! Zmizel z nehlídaného pracoviště, hledá ho kriminálka
Hledaný muž. Foto: Policie ČR
Teplice

Ústecký kraj, Lounsko - Kriminalisté pátrají po odsouzeném 42letém muži, který vykonával trest odnětí svobody. Dotyčný v pondělí 9. května v době od 12:35 hod. do 14:00 hod. svévolně opustil nestřežené pracoviště na Obecním úřadu v obci Čeradice, kde měl pracovat v rámci výkonu trestu.

Informace k hledanému naleznete ZDE (v případě, že osobu nenaleznete v databázi hledaných osob pod výše uvedeným internetovým odkazem, je pátrání po osobě odvoláno).

"Jakékoli informace o pohybu či pobytu hledaného muže sdělte, prosím, na kterékoli policejní služebně, nebo na lince 158," obrací se na veřejnost policejní mluvčí Kamil Marek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru