Vedle dětského hřiště ležel opilý Ukrajinec, měl v sobě přes tři promile. Skončil na záchytce
Foto: MP Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem - Dne 05. 05. 2022 v od 06:00 do 07:00 vykonávala hlídka strážníků pochůzkovou a kontrolní činnost, se zaměřením na dodržování veřejného pořádku v centru města Ústí nad Labem. V 06:31 hod., v ulici Hrnčířská si strážníci všimli neznámého muže, který ležel vedle lavičky u dětského hřiště.

Hlídce se podařilo tohoto muže probudit a podle jeho vyjadřování se jednalo pravděpodobně o osobu ukrajinské národnosti, která se nacházela zcela zjevně pod vlivem alkoholu. Jelikož muž nebyl zcela schopen vlastní chůze, byl za pomoci hlídky posazen na lavičku, vedle které předtím ležel a na místo byla přivolána autohlídka, aby provedla orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu. Následně byl neznámý muž vyzván k prokázání totožnosti.

1105opileckz2

Foto: MP Ústí nad Labem

Z předloženého dokladu – pas – bylo zjištěno, že se jedná o muže středního věku, bytem Ukrajina. V 06,50 hod., se na místo dostavila autohlídka strážníků, která následně vyzvala dotyčného k podrobení se orientační dechové zkoušce na přítomnost alkoholu v dechu. Provedenou orientační dechovou zkouškou na přítomnost alkoholu v dechu bylo u dotyčného naměřeno 3,24 promile alkoholu v dechu.

1105opileckz3

Foto: MP Ústí nad Labem

Jelikož se opilý muž nacházel ve stavu, kdy zcela zjevně nekontroloval své chování a ohrožoval své zdraví, byl následně hlídkou strážníků převezen na záchytnou stanici v Teplicích, kde byl předán službu konajícímu personálu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru