Nemusíte být sami. Přijďte se podívat na výstavu fotek organizace, která vás o samotě nenechá
Foto: Spolu proti samotě
Teplice

Teplice - V Regionální knihovně v Teplicích se uskuteční od 14. října do 29. listopadu výstava poetických fotografií Týny Janochové a Roberta Zauera. Pořádá ji dobročinná organizace SPOLU proti samotě. Uvidíte zde ukázky fotografií ze tří charitativních kalendářů tohoto spolku, jenž pomáhá lidem ze samoty.

První z kalendářů má veselou seniorskou tématiku a vznikl ve spolupráci s Domovem důchodců Bystřany. Druhý je krajinářsko-básnický a ten třetí, stolní je dřevěný a ekologický, protože nemá omezené kalendárium a je tedy tzv. "napořád".

Na slavnostní zahájení výstavy konané v pondělí 14. října 2019 od 16 do 19 je volný vstup a jsou zváni všichni, kdo mají zájem jak o umění, tak o to dozvědět se víc o "SPOLU proti samotě".

Těšit se můžeme na křest kalendářů jeho autory, houslové variace Vojtěcha Huši z Domova důchodců Bystřany, na autorské recitování básnířky a fotografky Týny Janochové, která přednese své básně z jednoho z kalendářů, ale i na klasické "vernisážové" klábosení. Chybět nebude ani chutné pohoštění.

Při této příležitosti bude také možnost podpořit spolek SPOLU proti samotě zakoupením kalendářů a jiných dárkových předmětů.

O Spolku proti samotě se více dozvíte také v tomto videu:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru