Nebezpečné zjištění policistů! Deset osob nebylo připoutaných
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - V pátek proběhla na Teplicku republiková dopravní akce Tispol, zaměřená na kontrolu silniční dopravy. Policisté dopravního inspektorátu sledovali dopravu na silnicích I. třídy a na místních komunikacích v okrese.

Hlídky měřily rychlost, kontrolovaly potřebné doklady k řízení i technický stav vozidel. "Během dne policisté zastavili a zkontrolovali 42 motorových vozidel a při kontrolách odhalili 33 přestupků v dopravě. Za tato porušení předpisů muži v uniformách řidičům uložili pokuty ve výši 16 300 korun," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Dva přestupky policie postoupí do správního řízení obecním úřadům. Celkem 16 řidičů porušilo stanovenou rychlost a vyinkasovalo za to pokuty za 8 900 korun. Deset osob nemělo bezpečnostní pásy a sedm vozidel mělo nevyhovující technický stav.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru