Tyto psi měl v noci někdo vyhodit z auta. Stalo se jim ale něco jiného
Foto: MP Bílina
Teplice

Bílina - Desítky lidí sdíleli příspěvek Městské policie v Bílině, která pátrala po majiteli dvou psů ze snímku. Podle prvních indicií se jich mohl někdo zbavit tak, že je vyhodil na silnici.

To se ale nakonec neukázalo jako důvod toho, proč se na cestě ocitli. "Děkujeme všem za zájem o příspěvek a sdílení. Psi jsou již zpět u svého majitele, kterému večer utekli z pozemku v Bezovce. Vozidlo Alfa Romeo má s případem patrně pouze náhodnou souvislost, kdy psi pobíhali po vozovce a řidič kvůli tomu musel zastavit a objet je, což v nočních hodinách mohlo vypadat, že psy z vozidla vyhodil," vysvětlují bílinští strážníci. 

Psi, staford a kříženec ovčáka, neměli čipování.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru