Bílina: Stavba parkoviště se zkomplikovala kvůli topnému kanálu. Termín dokončení se o dva týdny posune
Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina - V Bílině se zkomplikovala stavba parkoviště v lokalitě SUNN. Důvodem bylo poškození topného kanálu. Informuje o tom bílinská radnice.

Během odtěžování zeminy došlo k poškození železobetonového krytí topného kanálu a následnému zborcení přizdívky topného kanálu. Vzhledem ke skutečnosti, že se topný kanál nachází v nižších hloubkách, než by podle norem měl být, nedalo se podle radnice předpokládat jeho poškození. K problému byli přizváni zástupci ČEZ Teplárenská. Ti se se zástupcem města dohodli na zpracování cenové nabídky na přeložení topného kanálu, který bude nově uložen v zemině na místo kolektoru.

Během výkopových prací bylo dále zjištěno, že topný kanál zasahuje do výškových poměrů parkoviště. Z tohoto důvodu se posune celá parkovací plocha směrem od topného kanálu.

Předpokládaný termín dokončení prací bude posunut zhruba o 14 kalendářních dní.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru