Došlo k dohodě. Město Dubí nakonec souhlasí s protestem DSSS u městského úřadu
Ilustrační foto Zdroj:CC0
Teplice

Dubí - Město Dubí nakonec souhlasí s uspořádáním protestní akce Dělnické strana sociální spravedlnosti (DSSS) u městského úřadu. Akce DSSS se uskuteční v sobotu 18. srpna. Strana svolala protest před úřad v souvislosti s potyčkou na koupališti, při které útočníci zranili mladého muže.

Město Dubí původně akci DSSS nepovolilo. Na základě čtvrteční dohody mezi předsedou Dělnické strany sociální spravedlnosti (DSSS) Tomášem Vandasem a starostou Dubí Petrem Pípalem město nakonec akceptovalo místo shromáždění zaměřené proti násilí, rasismu a zvýhodňování nepřizpůsobivých občanů, které se uskuteční v sobotu 18. srpna od 13 hodin u budovy městského úřadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru