Teplice – Další neobvyklou krádež vyšetřují policisté na Teplicku. Ze zahrady v Novosedlicích zmizely různé stromy a keře.

Ilustrační foto

Majiteli někdo ukradl túje, kleč, růže a zloděj dokonce nepohrdl ani letničkami. Případ byl zprvu vyšetřován jen jako přestupek proti majetku. „Po zpracovaní odborného vyjádření, kterým byla hodnota odcizených rostlin vyčíslena na více než sedm tisíc korun, byl ale kvalifikován jako krádež," sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek. Zlodějíčkovi tak hrozí až dvouleté vězení.

Vykopali dvoumetrovou palmu

Podobnou krádež policisté na Teplicku vyšetřovali v březnu. Tehdy někdo od rodinného domu odnesl dvoumetrovou palmu za 10 tisíc korun. Zprvu to vypadalo jako krádež na objednávku. Nakonec se ukázalo, že šlo o podivnou pomstu. Devatenáctiletý mladík, který neměl práci a peníze, dostal deprese ze svého života. Společně se svým kamarádem se proto pomstil boháčům, kteří si mohou dovolit stavět domy a mít u nich dokonce i palmy. Dvojice palmu vykopala, odnesla a spálila.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru