Ústecký kraj – Pondělní bouřka a přívalové deště dělaly problémy i v Ústeckém kraji. Od 18.51 do 20.39 hodin vyjeli hasiči k 36 událostem spojeným s prudkým deštěm. „Jednalo se většinou o ucpanou kanalizaci, kdy neodtékající voda zaplavila komunikace, nebo o zatopené sklepy a přízemí budov," sdělil v pondělí mluvčí hasičů Lukáš Marvan.

Zatopená silnice na Děčínsku. Foto: Tomáš Straka

Čtyřiadvacetkrát zasahovali hasiči na Litoměřicku, kde lidé měli většinou vodu ve sklepech. Devětkrát vyjížděli na Děčínsku, 6krát na Ústecku a 2krát na Teplicku. Hasiči většinou vodu ze zatopených míst odčerpali a pročistili kanály, aby voda mohla sama odtéct. „V Děčíně pod novým mostem vytáhli z vody uvízlé osobní auto," doplnil Marvan.

Zdroj: web PČR

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru