Hudcov. Ilustrační foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Hudcov – Od pondělí 6. května dojde k úplné uzavírce ulice Hudcovská v Hudcově. Důvodem je zahájení rekonstrukce vodovodu a kanalizace. S úplnou uzavírkou zde musí řidiči počítat až do konce května. Objížďka povede ulicí Hudcovská do ulice Lahošťská, Švermova, Teplická, Výšina a zpět na Hudcovskou.

Od 1. června dojde k částečné uzavírce ulic Hudcovská a V Domkách, která potrvá do poloviny června. Autobus bude v době uzavírky zajíždět na hudcovské náměstí. Trasa autobusu povede přes Lahošť, Výšinu, Lahošť, Hudcov náměstí a Osvobození. Rekonstrukci vodovodu a kanalizace bude provádět teplická společnost Vodohospodářské stavby. V případě problémů je možné kontaktovat firmu na telefonu: 723 580 927.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru