OBRAZEM: Začala pravá zima. V Krušných horách zapadla první silnice
Zapadaná silnice u Mníšku v Krušných horách. Foto: Oldřich Hájek
Zajímavosti

Krušné hory – Předpovědi meteorologů se zcela vyplnily. Od nedělního poledne do pondělního odpoledne v Krušných horách napadlo od deset do přibližně pětadvaceti centimetrů sněhu.

A začaly se tvořit i sněhové jazyky, před kterými vydal varování Český hydrometeorologický ústav. Ten rozšířil mimo sněhové jazyky své varování také před ledovkou, a to do úterních devíti hodin ráno. Varování platí i pro Ústecký kraj.

Silnice v horských oblastech byly v pondělí po poledni sjízdné s mokrým rozbředlým sněhem. Zapadla cesta z Křižatek do Mníšku, kterou sypače neprojely. Ve své horní části se vozovka překryla navátým sněhem, sjízdná byla jen s velkou obtížností. Na zimu silničáři tuto cestu uzavírají, nyní tak ale neučinili.

Foto

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru