Tomu se říká štěstí! Majitel nepřišel o auto za 170 tisíc jen díky tomu, že měl vybitou baterku
Ilustrační foto
Teplice

Trnovany - Nepříjemné překvapení čekalo na zloděje, který se v Trnovanech pokusil ukrást auto. Až se snažil sebevíc, vůz nenastartoval. Nakonec tedy krádež vzdal.

Zloděj se pokusil v Trnovanech ukrást zaparkovanou Škodu Octavii. Poté, co se vloupal dovnitř, vylomil spínací skříňku a chtěl s vozem odjet. K jeho nemalému překvapení motor auta ale vůbec „nenaskočil“. „V autě byl už řadu týdnů zcela vybitý akumulátor, takže se mu nepodařilo nastartovat,“ vysvětlil policejní mluvčí Daniel Vítek.

Vůz v hodnotě 170 tisíc korun tak zůstal na parkovišti. Pokud se podaří zjistit pachatelovu totožnost, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže ve stadiu pokusu a až pětiletý pobyt za mřížemi.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru