Přepadení v Řetenicích! Lupič se vrhl na opuštěné cestě na mladou ženu
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Kriminalisté dopadli lupiče, který začátkem minulého týdne přepadl v Teplicích mladou ženu. Strhl ji na zem a sebral jí peníze. 

Přepadení se odehrálo večer v Řetenicích na opuštěné pěšině. „Pachatel mladé ženě zastoupil cestu a začal se s ní přetahovat o kabelku. Poté ženu strhl na zem, kabelku jí vzal a prohledal, z peněženky ukradl čtyři stovky, zbytek věcí pak zahodil a dal se na útěk,“ popsal útok policejní mluvčí Daniel Vítek.

Policistům se podařilo pachatele během necelého týdne dopadnout. Přepadení měl spáchat 20letý cizinec. Policisté ho obvinili ze zvlášť závažného zločinu loupeže, za který hrozí až desetiletý trest odnětí svobody. „Mladý muž bude na soud čekat ve vazbě, aby se nevyhýbal trestnímu stíhání,“ dodal Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru