Rozlučte se s tímto pohledem. Teď půjde Imperator k zemi
Hotel je připravován k demolici. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice – Konec někdejšího teplického hotelu Imperator se blíží. Do několika dní by měl být srovnán se zemí.

„Stavební úřad nařídil okamžitou demolici této nemovitosti na základě statických posudků. Důvodem je nebezpečí zhroucení stavby,“ uvedl Hynek Hanza, 1. náměstek primátora města Teplice.

Před přibližně měsícem došlo k částečnému zhroucení střechy na jedné z budov a statik zhodnotil stav natolik vážný, že stavební úřad nařídil okamžitou demolici. K té musí dojít nejpozději do 20 dnů od kontrolní prohlídky, to znamená do 29. března 2018.

Objekt je soukromým vlastnictvím. Demolice byla na základě statických posudků nařízena již v roce 2017, ale bez reakce. Na stavu neudržovaného domu se podepsalo počasí, zloději kovů i bezdomovci, kteří si topili dřevěnými částmi konstrukce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru