Provoz bílinského městského úřadu bude během vánoc omezen
Ilustrační foto
Teplice

Bílina - Městský úřad v Bílině bude na konci roku fungovat s omezením. O vánočních svátcích bude úřad zcela uzavřen, stejně tak na Nový rok. Kromě toho bude uzavřen také v pátek 29. prosince.

Ve všedních dnech mezi vánočními svátky bude městský úřad otevřen, lidé však musejí počítat s omezením. Od 21. do 28. prosince bude uzavřen odbor dotací a projektů i obecní živnostenský úřad. Ve středu 27. prosince a ve čtvrtek 28. prosince bude uzavřen odbor nemovitostí a investic, odbor stavební a životního prostředí i odbor školství, kultury a sportu. V tyto dva dny budou navíc jen v částečném provozu odbory finanční, sociálních věcí a zdravotnictví, dopravy i správní a vnitřních věcí.

Pokladní přepážky budou mezi svátky otevřené podle klasické provozní doby, jen ve čtvrtek 28. prosince je mohou lidé využít pouze do 11.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru