Cizí lidé mi vyklízejí byt, stěžoval si na policii bezdomovec, který žije pod mostem. Svoje věci bránil nunžaky
Ilustrační foto. Zdroj: archiv strážníci
Teplice

Teplice – Kuriózní případ řešili policisté v Teplicích. Na tísňovou linku jim zavolal neznámý muž, který uvedl, že mu několik lidí přišlo vyklidit byt. Po policistech požadoval, aby zasáhli. Nakonec se z dotyčného vyklubal 39letý bezdomovec, který žije pod mostem.

Neobvyklý telefonát přijali ve čtvrtek tepličtí policisté. Na tísňovou linku jim volal bezdomovec, kterému se nelíbilo, že mu pracovníci technický služeb uklízejí jeho nepořádek. Muž žije pod mostem, kde si nashromáždil spoustu věcí. Ty považoval za svůj majetek a vyhrožoval, že když mu je pracovníci technických služeb budou chtít odvézt, tak proti nim použije bojové umění. „Muž tvrdil, že je vážená osoba a takové chování se mu nelíbí. Odmítal nechat věci odvézt, nakonec začal proti pracovníkům i policistům postupovat vyzbrojen podomácku vyrobenými kovovými nunčaky, přičemž tvrdil, že je skvělý bojovník,“ popsal vyhrocenou situaci na místě policejní mluvčí Daniel Vítek.

Protože 39letý bezdomovec odmítal uposlechnout opakovaných výzev, aby svého jednání zanechal, museli ho policisté zpacifikovat. Skončil v cele. „Agresivní muž měl v dechu přes jedno promile alkoholu, po vystřízlivění byl vyslechnut a ze zajištění propuštěn,“ dodal policejní mluvčí.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru