V Bílině modernizují autobusové zastávky, jedna zmizela úplně
Rekonstrukce zastávky v Bílině. Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina – Tři frekventované autobusové zastávky v Bílině dostávají v těchto dnech nové zastřešení. Tyto zastávky byly ve špatném technickém stavu, proto se je město rozhodlo zrekonstruovat.

Nové zastřešení i upravené okolí bude na autobusové zastávce v ulici Pražská, Teplická a Litoměřická. Zastávka v ulici Pražská u polikliniky ve směru do Loun se zmenší. Ostatní dvě zastávky si svou původní velikost ponechají.

V průběhu oprav nechala radnice jednu zastávku také odstranit, a to v Bílinské ulici u silnice číslo 13. Tato zastávka byla dlouhodobě nevyužívaná. V Bílině se po dostavění zastřešení již nebudou nacházet žádné zastaralé autobusové zastávky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru