V Bílině se začala stavět dvě nová workoutová hřiště
Zdroj: město Bílina
Teplice

Bílina – V Bílině vyrůstají dvě nová workoutová hřiště. Venkovní posilovny by měly být hotové do konce letošního roku. 

První workoutová sestava se buduje v ulici Sídliště Za Chlumem u garáží (bývalé antukové hřiště). Druhé workoutové hřiště bude součástí dětského hřiště na Teplickém předměstí. Práce na workoutových sestavách budou probíhat během následujících dvou měsíců. Hřiště by měla být postavena do konce letošního roku.

Místa, kde wourkoutové sestavy vyrostou, si lidé vybrali sami hlasováním na facebookovém profilu a webových stránkách města. Radnice lidem nabídla předem několik vytipovaných míst. Celkem se ankety zúčastnily necelé čtyři stovky hlasujících.

Nejvíce hlasů získal prostor na Pražském Předměstí v horní části Jiráskovy ulice pod autobusovou zastávkou. Pro něj hlasovalo 88 lidí. Tam ale paradoxně nakonec workout nebude. Lidé z nedalekých domů sepsali totiž petici, že zde hřiště nechtějí. Báli se hluku. Radnici jim vyhověla.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru