Muže, který si v noci přijel do Trnovan pro kebab, obrala zlodějka
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Policisté pátrají po neznámé pachatelce, která měla okrást jistého muže v Trnovanech. Měla mu vzít peněženku s doklady.

Případ se stal v noci. Muž si podle svých slov přijel do Trnovan pro kebab. Žena měla využít chvíle, kdy vystupoval z auta a z ruky mu vytrhnout peněženku s doklady, finanční hotovostí a platební kartou. Následně se dala i s kořistí na útěk. „Celkovou škodu oznamovatel vyčíslil na deset tisíc korun,“ řekl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Pokud se podaří totožnost zlodějky zjistit, hrozí jí obvinění z přečinů krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Za tyto trestné činy může jít až na dva roky do vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru