Ženě se zachtělo drahého mobilu i myčky, zalhala ale o své práci
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z přečinu úvěrového podvodu se bude zodpovídat 20letá žena, která v teplické prodejně elektra uzavřela s poškozenou společností poskytující nebankovní půjčky smlouvu o spotřebitelském úvěru na nákup mobilního telefonu v hodnotě 14 tisíc korun. A nebyl to jediný případ, kdy si chtěla neoprávněně přilepšit.

Prostřednictvím úvěrové karty, která jí byla vydána, utratila další tři a půl tisíce korun. Při uzavírání smlouvy uvedla nepravdivé údaje o svém zaměstnání a výši příjmu, měsíční splátky navíc vůbec nehradí.

"O dva měsíce později uzavřela další smlouvu o spotřebitelském úvěru, tentokrát na nákup myčky v hodnotě čtrnáct tisíc korun a opět uvedla zkreslené údaje o své práci," připomněl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Obviněné ženě, která dluží přes třicet tisíc korun, hrozí v případě odsouzení až dvouletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru