Zloději vykradli stodolu, auto, obrali i příbuzné. A opilec řídil. To vše museli řešit policisté na Teplicku
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Na několik zlodějů přišli v minulých dnech policisté na Teplicku, po dalším pátrají. A odhalili také notně opilého šoféra.

Vloupání do stodoly

Až tříleté vězení hrozí v minulosti dvakrát odsouzenému muži, který se v Hostomicích vloupal do stodoly. Z té měl odcizit okružní a motorovou pilu, poškodil také dvě klimatizační jednotky, ze kterých chtěl vzít měděné součástky. Motorovou pilu se podařilo zajistit, celkovou škodu na odcizených věcech oznamovatel vyčíslil na šest tisíc korun, poškozením klimatizací pachatel způsobil desetitisícovou škodu. Policisté mu sdělili podezření z přečinů krádeže a poškození cizí věci, vyšetřován je na svobodě.

Alkohol za volant nepatří

Až rok ve vězení by mohl strávit 28letý muž, který usedl za volant pod vlivem alkoholu. V ranních hodinách ho v Teplicích kontrolovali policisté z oddělení hlídkové služby, podle provedené dechové zkoušky měl 1,4 promile alkoholu v dechu. Řidiči bylo sděleno podezření z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, o druhu a výši trestu bude rozhodovat soud.

Okradl příbuzné

Z přečinu krádeže je podezřelý 22letý muž, který v Krupce okradl své příbuzné. Během návštěvy u své tety odcizil z peněz, které si jeho sestřenice šetří na byt, deset tisíc korun. Peníze pak utratil, pokud bude poškozená souhlasit s trestním stíháním svého příbuzného, hrozí mu až dvouleté vězení.

Vykradené auto

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se v Bílině vloupal do zaparkovaného vozidla. Odnesl si z něj auto kameru v hodnotě téměř čtyři tisíce korun, další tři tisíce bude muset majitel zaplatit za výměnu rozbitého okna. Pokud bude pachatel dopaden, hrozí mu trestní stíhání pro přečin krádeže a až dvouleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru