Muž nenastoupil do vězení, před policisty se ukryl na půdě
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko – Nepříliš originální úkryt si našel 24letý recidivista z Teplicka, kterému se nechtělo nastoupit do vězení. Před policisty se schovával v domě u rodičů.

Policisté zadrželi 24letého muže, který se vyhýbal nástupu do vězení, kde má strávit rok. Přestože nejde o nijak dlouhý trest, za mříže se mu přesto nechtělo. Rozhodl se, že se bude raději schovávat. Ve vymýšlení úkrytů ale příliš originální nebyl, schoval se na půdě v domě svých rodičů.

Nakonec mu to ale nebylo nic platné a skončil v poutech. „Tím, že se vyhýbal vězení, se dopustil přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za což mu může soudce prodloužit pobyt za mřížemi až o dva roky,“ dodal k případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru