Teplice – Teplická Galerie se rozrůstá. Nově je tady směnárna a prodejna mražených jogurtů – Yogoterie. Na podzim se chystá otevření provozovny rychlého občerstvení amerického řetězce Burger King.

Po směnárně, která byla v teplickém obchodním centru Galerie otevřena na začátku letošních prázdnin, je nově obsazen další prodejní prostor. Jedná se o prodejnu Yogoterie, kde si mohou návštěvníci pochutnávat na výborném mraženém jogurtu s různými polevami. Yogoterie je samoobslužná a jogurt, který je zchlazený na teplotu těsně nad bodem mrazu, si můžete připravit přesně tak, jak ho máte rádi. Kromě různých posypů si ho můžete třeba polít teplými či studenými polevami.

Již v říjnu má být v Galerii otevřen další nový prostor, který tentokrát potěší všechny milovníky hamburgerů. Chystá se zde totiž otevření provozovny rychlého občerstvení amerického řetězce Burger King.

Vedení obchodního centra slibuje, že to nejsou poslední novinky, ale že má další plány se zaplněním centra. Podrobnosti ale zatím tají. „Můžeme však zaručit, že obchodní centrum Galerie bude růst,“ uvedla Magdalena Vorlíčková, marketingový koordinátor OC Galerie Teplice.

1808galerieyogoterie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru