Na teplickém náměstí se v sobotu můžete nechat otestovat na HIV
Mobilní poradna bude na náměstí od 13.00 do 19.00 hodin. Zdroj: www.hiv-testovani.cz
Teplice

Teplice – Do Teplic v sobotu 19. srpna přijede mobilní poradna České společnosti AIDS. Zájemci se zde budou moci nechat anonymně otestovat na HIV, výsledek bude hned k dispozici.

Teplická pobočka České společnosti AIDS pomoc ve spolupráci s místní skupinou Českého červeného kříže Novosedlice, Dubí a Proboštov nabídne v sobotu na teplickém náměstí všem zájemcům informace týkající se HIV. V rámci společné akce bude mít široká veřejnost také možnost nechat si udělat bezplatný anonymní test na HIV. Odběr pár kapek krve se provádí z prstu, není bolestivý a samozřejmě ani nebezpečný. Výsledek je k dispozici ihned. Možnost otestovat se na HIV budou mít lidé od 13 do 19 hodin.

V Teplicích je také každému, kdo má zájem o test,  k dispozici poradna České společnosti AIDS pomoc. Ta je otevřena každý čtvrtek od 15 do 18 hodin v areálu teplické nemocnice.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru