Teplice - Policisté z Teplic žádají veřejnost o pomoc při pátrání po neznámém pachateli, který začátkem října okradl muže z Teplic o více jak čtvrt milionu korun.

Poškozený, který měl u sebe značnou finanční hotovost, potkal známého, se kterým vyrazil na pivo. Po půlnoci „skončili" v trnovanské restauraci Luna, kde muž mezi druhou a třetí hodinou přišel o svou příruční tašku, ve které měl kromě osobních dokladů a platebních karet finanční hotovost přes 270 tisíc korun.

"Žádáme případné svědky, kteří se v noci z pátku na sobotu 3. října 2015 v době kolem 2:25 - 2:45 hodin pohybovali v restauraci Luna, nebo v jejím okolí a mohli by poskytnout jakékoliv informace k muži zachycenému na kamerovém záznamu, aby poznatky sdělili na kriminální policii v Teplicích," uvedl teplický policejní mluvčí Daniel Vítek.

Kontaktní telefon na policii je 974 439 623, nebo můžete volat na linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru