V Obrnicích začali likvidovat následky tragické nehody dvou dívek
Oprava poničené protihlukové stěny. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Obrnice - Přesně tři týdny po tom, co se v Obrnicích stala tragická automobilová nehoda dvou dívek, které svoji rychlou jízdu živě přenášely na internet, začalo odstraňování následků havárie.

Volkswagen New Beatle při havárii v podvečerních hodinách 6. července vylétl ze silnice, přetočil se a zadní a boční částí u řidičky narazil do protihlukové stěny u tamní autobusové zastávky. Prorazil dřevěné obložení a vážně poškodil i kovový nosník. Ten nyní musejí pracovníci narovnat a poškozenou dřevěnou výplň nahradit.

Při těžké nehodě, k níž s největší pravděpodobností došlo ve vysoké rychlosti, byla zraněna spolujezdkyně, mladá řidička na následky těžkých poranění zemřela. Cestu, která předcházela nehodě, spolujezdkyně živě vysílala na sociální síť. Telefon zůstal zapnutý i během nárazu a po něm, takže diváci byli přímými svědky boje o život.

Policisté havárii dál vyšetřují, na případu mohou pracovat i několik týdnů až měsíců, aby určili přesné příčiny nehody a viníka.

Psali jsme

{article 26002}[div class="articleinarticle"]

[title]

[image-intro] [introtext limit="300" strip="1"][/div]{/article}

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru