Muž opakovaně kradl v oseckém kempu, pak se i s odcizenou pípou schovával v lese
Ilustrační foto Zdroj: Autocamp Osek
Teplice

Duchcov - Duchcovští policisté zadrželi 24letého muže, který opakovaně kradl v oseckém kempu. Při poslední krádeži, když se časně ráno vláčel k lesu s odcizenou pípou, ho ale viděli svědci a zavolali policisty. Zloději teď hrozí až tříleté vězení.

Poprvé muž kradl v polovině července, když prořízl stěnu stanu v oseckém kempu a odcizil z něj autochladničku. Minulý týden se pro změnu v Teplicích vloupal do zahradní chatky, kde vzal klíče od přilehlé kůlny, ze které si odnesl plynovou bombu s vařičem.

Poslední krádeže se dopustil opět v Oseku, kde z areálu kempu ukradl výčepní zařízení a prázdný sud od piva. Věci si ukryl v lese, z lupu se ale dlouho neradoval. „Muže totiž viděli svědci, kterým bylo podezřelé, že se v časných ranních hodinách někdo vláčí s výčepním zařízením, a tak zavolali policisty. Ti podezřelého našli schovaného v lese i s pípou,“ popsal dopadení zloděje policejní mluvčí Daniel Vítek.

Vyšetřovatel v minulosti dvakrát odsouzeného muže obvinil z přečinů krádeže a porušování domovní svobody. Obviněnému, který způsobil škodu téměř 25 tisíc korun, hrozí v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru