Vážný úraz na stavbě u Olympie! Pro těžce zraněného muže přiletěl vrtulník
Policie na místě nyní zjišťuje, proč muž spadl. Foto: Oldřich Hájek
Teplice

Teplice – Vážný úraz se stal ve čtvrtek 27. července krátce před polednem na stavbě poblíž obchodního centra Olympia v Teplicích. Ze střechy se tady zřítil muž. Případem se zabývá policie.

K úrazu došlo v 11.40 hodin. „Ze střechy haly poblíž obchodního centra spadl z dvanáctimetrové výšky mladý muž. Vrtulníkem byl přepraven do nemocnice,“ sdělil policejní mluvčí Daniel Vítek. "Muž utrpěl středně vážné zranění, se kterým byl transportován do ústecké nemocnice," dodal mluvčí krajské záchranky Prokop Voleník. Vrtulník záchranky přistával na travnaté ploše u silnice nedaleko stavby. Proč muž spadl, nyní policie zjišťuje přímo na místě. V hale se podle našich informací nadále pracuje.

2707urazvrutlnik

Pro zraněného muže přiletěl záchranářský vrtulník. Foto: čtenář

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru