Na Novém Městě vyroste nová ohřívárna
Foto: Ohřívárna Lote poskytne zázemí sportovcům i veřejnosti na Novém Městě. (Archiv TJ Lokomotiva Teplice)
Teplice

Nové Město – Statutární město Teplice podpoří mimořádnou investiční dotací ve výši půl miliónu korun projekt Tělovýchovné jednoty Lokomotiva Teplice na vybudování nové ohřívárny v Novém Městě. Ohřívárna, kterou doposud běžecké oddíly využívaly už dosloužila a kapacitně ani kvalitativně nevyhovuje.

Nová turistická ohřívárna poskytne kvalitní zázemí zejména při trénincích a pořádání běžeckých soutěží, ale i pro další sportovní aktivity a širokou veřejnost.

0807ohrivarnakz2

Foto: Ohřívárna Lote poskytne zázemí sportovcům i veřejnosti na Novém Městě. (Archiv TJ Lokomotiva Teplice)

TJ Lokomotiva Teplice sdružuje 11 sportovních oddílů, které navštěvuje 650 členů a z toho 350 dětí. Konkrétně oddíl běhu na lyžích má evidovaných více než 150 dětí, ve věku od 4 do 21 let. Ty oddíl navštěvují 3-4x týdně a na horách trénují i dvakrát do týdne. Zázemí má oddíl na stadionu Nové Město v Krušných horách, kde pořádá několikrát do roka běžecké závody na lyžích. Jedním z nejznámějších je například Krušnohorská 30. V příštím roce oslaví TJ Lokomotiva Teplice už 70. výročí od svého založení.

Kromě běžkařů TJ Lokomotiva využívají ohřívárnu i další organizace, jako je dům dětí a mládeže a organizátoři sportovních aktivit. Nová ohřívárna nabídne kuchyňku, posezení v interiéru i exteriéru, sociální zázemí a také sušárnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru