STALO SE: Obyvatele začala štvát mládež scházející se na lavičkách před domem, tak je rozřezali
Foto: MP Ústí nad Labem
Teplice

Ústí nad Labem - Na žádost operačního střediska městské policie byl proveden výjezd strážníků do ulice Obvodová, kde dle oznamovatele mělo dojít k poškození laviček mezi domy, a to pořezáním pilou neznámými osobami.

Po příjezdu hlídky na místo se k hlídce přihlásil oznamovatel, který hlídce sdělil, že po deváté hodině ranní slyšel divný zvuk za domem a z okna svého bytu viděl, jak přišly k lavičkám dvě osoby a začaly je rozřezávat. Poté vyšel ven před dům a viděl, jak tyto osoby odcházely pryč. Dále dotyčný strážníkům sdělil, že prý někdo vyšel na balkón a začal si tyto osoby nahrávat na mobilní telefon, proto obě osoby z místa odešly pryč. Šetřením bylo zjištěno, že dotyční odešli do domu č.p.7.

Následně se na místo dostavil svědek události, který hlídce ukázal krátké video, jak osoby( žena a muž) odcházejí z místa činu do domu zadním vchodem. Hlídka na místě provedla fotodokumentaci a šetření, při kterém bylo zjištěno, že jsou rozřezané tři lavičky a jedna částečně. Oznamovatel dále hlídce sdělil, že ve zmiňovaném domě jsou nainstalovány kamery. Po shlédnutí záznamů z domovních kamer padlo podezření z rozřezání laviček na dvě osoby, bydlící v tomto domě. Hlídka zašla k bytu, kde dle svědka tyto osoby bydlí a po zazvonění vyšla ze dveří bytu žena, která byla následně ztotožněna.

Na dotaz strážníků, zda dotyčná provedla rozřezání laviček se tato doznala s tím, že už jí štvalo, jak různá omladina se na těchto lavičkách schází a do noci zde dělají značný hluk, pijí zde alkohol, mluví sprostě a po sobě zanechávají značný nepořádek. Dále hlídce sdělila, že rozřezání laviček provedla se svým synem, který k tomu použil aku pilu. Dotyčný se k činu též doznal. Z důvodného podezření ze spáchání přestupku proti majetku, bylo protiprávní jednání této dvojice po zadokumentování a řádném poučení předáno k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru