Zloděj během jednoho týdne stihl tři krádeže. Není to žádný nováček
Ilustrační foto
Teplice

Teplice - Z celkem tří krádeží, které zaznamenali policisté na konci března v Teplicích, byl obviněn 28letý muž z Lovosic. Svou zlodějskou výpravu započal v supermarketu, kde se „oblékl“. Odcizil zde pár obuvi, kalhoty, tričko, tílko, trenky a ponožky v celkové hodnotě 878 korun.

O tři dny později navštívil prodejnu kol. Návštěva však proběhla mimo otevírací dobu v nočních hodinách. Do obchodu nešel dveřmi, ale oknem, u kterého rozbil skleněnou výplň. Při této „návštěvě“ si odnesl notebook a finanční hotovost 20 tisíc korun.

"Do třetice se vloupal do rodinného domu v Proseticích, odkud majitelům zmizela hotovost 2000 Eur, bunda a boty. Zloděj není v krádežích žádným nováčkem, v posledních třech letech již byl za krádeže odsouzen. Na konto mu tak přibylo další obvinění a zároveň byl podán návrh na jeho vzetí do vazby," uvedla policejní mluvčí Ilona Gazdošová.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru