V Ústeckém kraji vznikl podnikatelský kontaktní bod. Firmy tu najdou komplexní služby
Zdroj: icuk.cz
Teplice

Ústí nad Labem - V Ústeckém kraji byl oficiálně zřízen podnikatelský kontaktní bod tzv. one stop shop pod záštitou Inovačního centra Ústeckého kraje. Proběhla také závěrečná konference projektu, kde byla prezentována implementace Akčního plánu.

Díky přesunu národních a regionálních poskytovatelů služeb pro startupy a malé a střední firmy, jako jsou CzechInvest, CzechTrade a Technlogická agentura ČR, vznikl v ICUK Space Hradební jednotný kontaktní bod pro podnikatele.

Na jednom místě a pod jednou střechu tak firmy najdou komplexní služby pro svůj rozvoj, expanzi, inovace i výzkum a vývoj. Na adrese Velká hradební 2800/54, Ústí nad Labem, získají vedle podpůrných služeb a programů také prostor pro zasídlení, spolupráci v coworkingovém centru anebo možnost pronajmout si eventový sál nebo zasedací místnosti. Na této adrese pak najdete všechny aktéry – ICUK, Czechinvest, CzechTrade a TA ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru