Řidiči narazili do zaparkovaných aut a ujeli. Neviděli jste některou z nehod?
Ilustrační foto
Teplice

Teplicko - Policisté na Teplicku žádají občany o podání svědectví v souvislosti s dopravní nehodou, ke které mělo dojít v době od 11:00 do 11:23 hodin v Bílině, ul. Pražská na parkovišti u supermarketu Lidl.

Řidič nezjištěného vozidla měl poškodit pravou zadní část zaparkovaného vozidla Škoda Octavia a místo dopravní nehody opustit, aniž by splnil zákonem stanovené povinnosti související s dopravní nehodou. Policisté na místě zajistili stopy bílého laku.

"Hledáme také svědky dopravní nehody, ke které mělo dojít od 18:00 hodin dne 4. července do 5:15 hodin dne 5. července 2020 v Teplicích, ulice Masarykova třída před restaurací Aladin. Neznámý řidič vozidla Škoda Octavia combi bílé barvy, nezjištěné registrační značky, který jel ve směru od ulice Karla Čapka, z dosud nezjištěných příčin narazil do vozidla Škoda Octavia zaparkovaného na pravé straně, které následkem střetu narazilo do před ním stojícího vozidla Volkswagen, také on z místa nehody ujel," uvedl mluvčí policistů Daniel Vítek.

Veškeré poznatky k nehodám lze sdělit na Dopravní inspektorát Teplice, ul. Husitská 5, telefon 974 439 260, nebo na bezplatnou linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru