Teplice - Policisté se zapnutými majáky dnes odpoledne havarovali na frekventované světelné křižovatce, když jim nedal přednost řidič osobního automobilu. Zkouška na přítomnost alkoholu v krvi u obou řidičů byla negativní. Potvrdila to krajská plicejní mluvčí Alena Bartošová. 

Na křižovatce se střelo policejní vozidlo s osobním autem. Foto: Martin Ulip

K události došlo dnes před 13.hodinou na frekventované křižovatce ulic Alejní, Dubská a Rokycanova. Kde se střetlo služebního vozidlo Policie ČR, které právě projíždělo se zapnutým signalizačním zařízením a osobní vozidlo Peugeot 306.

Po došetření tohoto karambolu, který se naštěstí obešel bez zranění, dopravními policisty vyšlo najevo, že viníkem střetu  je řidič osobního vozu Peugeot, který nedal přednost v jízdě policejnímu vozidlu. To totiž projíždělo křižovatkou se zapnutými majáky. Tuto skutečnost potvrdila posléze i krajská policejní mluvčí Jana Matonohová.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru