Jeden se vloupal do garáže, druhý do dílny. Zloději nakradli věci za skoro čtyřicet tisíc
Ilustrační foto: Pixabay.com
Teplice

Duchcov, Hrobčice - Policisté pátrají po dvou neznámých pachatelích, kteří se vloupali do garáže a dílny. První se v Duchcově vloupal do garáže, ze které zmizely tři hliníkové disky s pneumatikami, zahradní gril, rybářské křeslo a další věci v hodnotě přes osmnáct tisíc korun.

Zároveň došlo k poškození vozidla, které bylo uvnitř zaparkované. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečiny krádeže a poškození cizí věci, za které trestní zákoník stanoví až dvouletý trest odnětí svobody.

"Z přečinů porušování domovní svobody a krádeže je podezřelý neznámý pachatel, který vykradl dílnu v katastru obce Hrobčice. Po násilném překonání visacího zámku vnikl do přístavku u rodinného domu, ze kterého odcizil dvě motorové pily, aku vrtačku, aku pilu a další nářadí v celkové hodnotě téměř dvacet tisíc korun. Po odcizených věcech i pachateli, kterému hrozí až tříletý trest odnětí svobody, nyní pátrají bílinští policisté," dodal polciejní mluvčí Daniel Vítek.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru