AKTUÁLNĚ: Sněhová kalamita pokračuje. Tady všude už neprojedete!
Uzavřená silnice na Měděnec Foto: čtenář
Teplice

Ústecký kraj - Sněhová kalamita na silnicích v Ústeckém kraji pokračuje. Od středečních ranních hodin se uzavírá jedna silnice za druhou. Do hor nejezděte, varují silničáři.

V Krušných horách doprovázejí husté sněžení poryvy větru, na silnicích se mohou tvořit sněhové jazyky. Komunikace je téměř nemožné upravovat. V tuto chvíli je na hřebenech hor neprůjezdných či uzavřených několik silnic, většinou na nich uvízli také někteří řidiči.

Od středečních poledních hodin je uzavřená silnice číslo 271 mezi Klíny a Mníškem. Na cestě se pravděpodobně nachází několik aut. Na horách poblíž Mníšku měl též uvíznout kamion, který sjel ze silnice.

Dále se nedostanete z Mikulova do Nového Města na Teplicku, z Výsluní na Měděnec na Chomutovsku - tam je doprava rovněž uzavřena. Kamiony blokují pravý jízdní pruh z Chomutova ve směru na Horu Svatého Šebestiána. Neprůjezdná je silnice v Loučné pod Klínovcem, nedoporučuje se jezdit do Božího Daru.

Meteorologická výstraha před nárazy větru a sněžením platí až do čtvrtka, vítr by měl ustávat ve středu večer.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru