VÁNOČNÍ TRHY: Pivo skoro mrzlo na rtech, ale nálada byla skvělá
Vánoční trhy v Teplicích. Foto: Ilona Kaulfuss
Teplice

Teplice – V sobotu 15. prosince, v 10 hodin dopoledne, odstartovaly na Zámeckém náměstí v Teplicích jubilejní 10. Vánoční trhy. I letos se konají v režii teplického Lions Clubu. Kromě kulturního programu, v němž se představilo několik pěveckých sborů dětí a dospělých, si mohli návštěvníci vyzkoušet svoji zručnost v Tradiční vánoční dílně v regionálním muzeu.

I přes chladné počasí, kdy teploměr vytrvale ukazoval hodnoty pod nulou, si přišlo vánoční náladu užít poměrně velké množství lidí. Poptávka vzhledem k zimě byla zejména po svařáku, čajích a punči. V nabídce stánkařů byly i horké lázeňské oplatky, farmářské výrobky, zabíjačkové pochoutky, sladké pečivo, medovina, keramické a textilní výrobky chráněných dílen Arkadie a další zboží pro radost a pod stromeček.

Trhy pokračují i v neděli. Po oba dny se v rámci programu koná veřejná sbírka použitých brýlí na podporu zrakově postižených v rozvojových zemích. Návštěvou Vánočních trhů tak podpoříte dobrou věc, ale také stánkaře, kteří si v tom mrazu zaslouží náš obdiv.

1512trhy1

1512trhy2

Vánoční trhy v Teplicích. Foto: Ilona Kaulfuss

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru